Autós Hírek

Kocka terepjáró kockákból építve, avagy itt a Lego Technic legújabb darabja, a Jeep Wrangler Rubicon

Rákapcsolt mostanság a Lego a Technic modellcsalád bővítésére. Épp csak hogy bemutatták a Ferrari 488 GTE szettet, máris itt van a Jeep Wrangler átirat is. Jól áll az amerikai terepesnek a Lego világ!

 

A Lego Technic széria az elmúlt években ismét virágkorát éli, elég csak a termékkínálat csúcsán elhelyezkedő Porsche, Bugatti és Lamborghini készletekre gondolni. Persze, vannak kisebb szettek is, amik ugyan úgy megérdemlik a figyelmet, ilyen például a most bemutatott Jeep Wrangler Rubicon is.

Az újdonság a visszafogottabb Lego készletek közé tartozik, azaz “csak” 665 darabból áll, de az az igazság, hogy a Wrangler formaterve nem is annyira bonyolult, hogy ennél lényegesen többet igényeljen.

A gyártó természetesen most is gondoskodott a működő alkatrészekről, azaz ténylegesen összkerék meghajtása van az összeépített autónak, illetve működnek a futómű és a kormányzás elemei is. Természetesen a csörlő és a terepgumi szett sem maradhatott le, a hátsó ülések pedig dönthetőek.

Bár kiváló karácsonyi ajándék lehetne a Wrangler Lego készletből gyerekek és felnőttek számára is, sajnos erre jelen pillanatban nincs semmi esély, ugyanis az értékesítés a Ferrari 488 GTE szetthez hasonlóan csak január legelején kezdődik majd meg 50 eurós bevezető áron.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button