______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kocka terepjáró kockákból építve, avagy itt a Lego Technic legújabb darabja, a Jeep Wrangler Rubicon

hirdetés

Rákapcsolt mostanság a Lego a Technic modellcsalád bővítésére. Épp csak hogy bemutatták a Ferrari 488 GTE szettet, máris itt van a Jeep Wrangler átirat is. Jól áll az amerikai terepesnek a Lego világ!

 

A Lego Technic széria az elmúlt években ismét virágkorát éli, elég csak a termékkínálat csúcsán elhelyezkedő Porsche, Bugatti és Lamborghini készletekre gondolni. Persze, vannak kisebb szettek is, amik ugyan úgy megérdemlik a figyelmet, ilyen például a most bemutatott Jeep Wrangler Rubicon is.

Az újdonság a visszafogottabb Lego készletek közé tartozik, azaz “csak” 665 darabból áll, de az az igazság, hogy a Wrangler formaterve nem is annyira bonyolult, hogy ennél lényegesen többet igényeljen.

hirdetés

A gyártó természetesen most is gondoskodott a működő alkatrészekről, azaz ténylegesen összkerék meghajtása van az összeépített autónak, illetve működnek a futómű és a kormányzás elemei is. Természetesen a csörlő és a terepgumi szett sem maradhatott le, a hátsó ülések pedig dönthetőek.

Bár kiváló karácsonyi ajándék lehetne a Wrangler Lego készletből gyerekek és felnőttek számára is, sajnos erre jelen pillanatban nincs semmi esély, ugyanis az értékesítés a Ferrari 488 GTE szetthez hasonlóan csak január legelején kezdődik majd meg 50 eurós bevezető áron.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button