______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kiszivárogtak a jövőre érkező új Honda Civic szabadalmi képei

hirdetés

Idő előtt nézhetjük meg, hogyan változik a Honda Civic külső dizájnja jövőre. A szabadalmi hivatalba beküldött képeket szivárogtatta ki egy Honda fórum.

 

A Honda jövőre új Civic generációval jelentkezik, aminek külső dizájnjával kapcsolatban eddig erőteljesen titkolóztak a gyáriak. A kíváncsiskodók legnagyobb barátja azonban továbbra is a szabadalmi hivatal, ugyanis a 4-es BMW kabrió után most a japán csodafegyver oda beküldött grafikái is kiszivárogtak.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy az alap karakter nem változik, azaz a gyáriak továbbra is ragaszkodnak az elnyújtott lapos orrhoz és a szedán-hatchback átmenetet képező dinamikus hátsó kialakításhoz. A részleteket jobban megnézve azonban tiszta, hogy teljesen új autóval van dolgunk.

hirdetés

Rengeteg a változás a járgány elején, a “túlzsúfolt” elrendezést egy jóval tisztább, már-már túlzottan egyszerű megoldás váltja le. A fényszórók rajzolata nélkülöz bármiféle kuszaságot ráadásul most már a hűtőmaszk fekete betétje sem fogja teljesen körbe. A maszk maga egyébként lényegesen kisebb lett, több teret adva a fényezett műanyag felületeknek.

Hátul szintén a fényforrások rajzolata jelent drasztikus változást, eltűnt ugyanis az eddig alkalmazott C betűt formáló elrendezés, helyette pedig megjelent viszont a két oldalt lefelé konyuló, LED csíkokkal kiemelt, a Kia Stinger hátsójára emlékeztető fényjáték. Oldalról könnyebb belelátni az előző generációt az új felvonásba, a fényforrások viszont hangsúlyosabban “folynak” rá az oldallemezekre, ezáltal valamit mégis változtatva az összképen.

hirdetés

A Civic új generációja valamikor jövőre kap hivatalos premiert, a kedvcsináló információk szivárogtatását viszont még nem kezdték meg a japánok. Talán ez a “lebukás” felgyorsítja az eseményeket és nemsokára már okosabbak leszünk technikai fronton is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button