______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kijózanít a rendőrség legújabb baleset-megelőző videója

hirdetés

Semmi szituációs játék vagy megrendezett videó, amit a hatóságok most elénk dobtak, az a kő kemény valóság. Megéri kockáztatni? Persze, hogy nem!

 

A baleset-megelőző videós próbálkozások olyan sokrétűek már, hogy gyakorlatilag mindenki találhat neki tetszőt. Pedig nem ez a lényeg, legyen szó akár mesés körítésről vagy humoros tálalásról, a tét nem kevés. Aki autóba ül, az nem csak közlekedik, hanem bizony emberi életekre is hatást gyakorol, ha valami félresiklik. A játék tehát nem babra megy…

Talán ezért is döntött úgy most a rendőrség, hogy elég a megjátszott szituációkból és a színészi játékokból, ha valamiből, majd az igazi emberi tragédiából mindenki tanul. Ezért is szólaltattak meg egy jelenleg börtönbüntetését töltő férfit, hogy mesélje már el, hogy mi történt azon a bizonyos tragikus éjjelen.

hirdetés

Emberünk ittasan ült a volán mögé, aminek sajnos baleset lett a vége. Egyetlen felelőtlen rossz döntés és egy ember meghalt, három súlyosan megsérült, közülük pedig egy le is bénult. A pillanatnyi hiba miatt öt család ment tönkre. Megéri? Persze, hogy nem! Nem a börtönélet miatt, hanem azért, amit már senki sem adhat vissza az áldozatoknak. Az élet egyszeri és megismételhetetlen!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button