______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kiszivárgott képeken a legkisebb Alfa Romeo SUV

hirdetés

A gyáriak eddig nem árultak el sokat a jövőre érkező új SUV modelljükről, ám néhány kiszivárgott kép mégis sok kérdésre választ ad. Még az elnevezés sem biztos, de jelenleg Brennero néven emlegetik az újdonságot.

 

Már régóta tudni lehet, hogy az Alfa Romeo lefelé bővíti nemsokár az SUV palettáját. Jövő év elején érkezik meg ugyanis a Tonale alá pozícionált újdonság, mely az első híresztelések szerint Brennero néven kerül majd a szalonokba. A gyáriak eddig csak ennyit tettek közzé, ám most néhány kiszivárogtatott képnek köszönhetően valamivel okosabbak lettünk.

A Carscoops magazin egyik olvasójának ugyanis sikerült lencsevégre kapnia az autó digitális műszerfalát, melyen nem csak a dizájn látszik szépen kivehetőn, hanem némi technikai információ is könnyen kikövetkeztethető.

hirdetés

Az újsonság ugyanis most már biztos, hogy nem csak tisztán elektromos kivitelben érkezik, hanem lesz belsőégésű motort tartalmazó változat is. Valószínűleg a Fiat 600 PHEV 1,2 literes háromhengeres benzines motorján alapuló hibrid hajtást emelik át az olaszba. Az is tudható már, hogy elektromos változat kapható lesz egy- és kétmotoros kivitelben is, azaz hiába a Jeep Avenger testvérmodelljéről beszélhetünk, az új Alfa már elérhető lesz összkerék-meghajtással is.

A hivatalos premier tehát jövő év elején várható, de már az elkövetkező hónapokban érkezhetnek újabb információk és képek, főleg, hogy a dizájnt most már nincs értelme túlságosan rejtegetni.

hirdetés

forrás/képek: Carscoops

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button