______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kilép a miniautó kategóriából a Smart

hirdetés

A Smart vezetősége úgy döntött, hogy ideje továbblépni és kitörni a városi minik kategóriájából. Nagyobb modellekre számíthatunk a jövőben, nemsokára egy SUV is érkezik a palettára.

 

Ha Smart, akkor mindenkinek azonnal a kisméretű városi járgány ugrik be, ami érthető is, hiszen ezen a téren szerzett magának nevet az elmúlt években a márka. Most azonban úgy tűnik, hogy kész ebből a kategóriából kitörni a gyártó, amiről Daniel Lescow, a márka értékesítési igazgatója számolt be.

A Geely új padlólemez megoldása ugyanis a konszern más márkái számára is elérhető lesz a jövőben, így természetesen a Smart sem maradhat ki a szórásból. Ez pedig lehetőséget ad egy minden eddiginél nagyobb modell megalkotására is.

hirdetés

“Az autó hossza nem meghatározó tovább számunkra, miután újragondoltuk a Smart lényegét. A prémium érzet kerül első helyre, nem pedig az aranyosság és játékosság “- hangzott Lescow kijelentése, aki hozzátette azt is, hogy értelemszerűen egy SUV modellel van értelme megtenni az első lépést a felfelé terjeszkedéssel: “A lehetőségek hatalmasak, nemcsak Európában, hanem Kínában is. Az SUV modellek népszerűsége folyamatosan nő Ázsiában. De nyugodjon meg mindenki, a kocsi nem csak Kínában lesz elérhető, elhozzuk Európába is”.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button