______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kilenc külön autóból állt össze a Cyberpunk 2077 világa ihlette járműkülönlegesség

hirdetés

Aki jártas a számítógépes játékok világában, annak ismernie kell a Cyberpunk 2077-et is. Aki nem jártas, az pedig a botrányok miatt hallhatott róla. Most egy rajongó a játékban előforduló autók mintájára rakta össze a saját járgányát. Kilenc különböző autót tartalmaz a végeredmény!

 

A Cyberpunk 2077 talán a tavalyi év legjobban várt számítógépes játéka volt. Nem csak azért, mert ugyan az a stúdió rakta össze, mely az óriási sikereket elért Witcher szériát, hanem azért is, mert a cyberpunk világot hozta el a rajongóknak az arra jellemző építészeti stílusokkal és járművekkel. A játék botrányokkal kikövezett úton kezdte el a menetelését, de magára a megalkotott világra már az első pillanattól kezdve nem panaszkodhattak a rajongók.

Ennek a világnak a részét képezik a jellegzetes járművek is, melyek sok autórajongót ihlettek meg. Az egyik legkiemelkedőbb közülük egy bizonyos Scifieartist909 nevű Reddit felhasználó, aki nem ragadt meg rajzolgatás szinten, hanem nemes egyszerűséggel megépítette a saját Cyberpunk autóját.

hirdetés

Alapnak a saját Corvette C4-esét használta fel, melyet kilenc másik autóból szerzett alkatrészekkel alakított át. Az első fényszórók például a Hyundai Kona sajátjai, míg az első lökhárító egy BMW i8-ról érkezett, csak fejjel lefelé lett felszerelve.

A Corvette lökhárítója is megmaradt, igaz alaposan átszabva és splitter-ként hasznosítva. A ködlámpák a Polaris Slingshot gyári megoldásai, a motorháztető és a küszöbök pedig egy Chevrolet Camaro stock car elemei. Az oldalsó szellőzők egy Fiat X1/9-ből érkeztek a hátsó szélvédő Pontiac eredetű, a tanksapka pedig Dodge Challenger származék. A motorháztetőn található visszapillantók két Arma RC autó felhasználásával készültek el.

hirdetés

A hátsó traktus felépítése teljesen egyedi, ráadásul a cyberpunk világra jellemző rács motívumok nem csak a fényforrásokon, hanem a tetőn is megjelennek. Az összkép teljesen kaotikus, mégis totálisan meggyőző, legalábbis annak, aki ennek a stílusnak a rajongója. Ha pedig csak egyszerűen benzinvérű vagy, legyen elég annyi, hogy Scifieartist909 nem engedett a villanyosításnak, az autó meghajtásáról ugyanis továbbra is a GM eredetű V8-as erőforrás gondoskodik. Helyenként Corvette C3 elemeket is felfedezhet a szemfüles szemlélődő.

Plusz poén: Amerikában rendszámozható is volt az autó így átalakított formában is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button