______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kijavítja a BMW hibáját a Prior Design tuningműhely, avagy új orrkialakításon dolgoznak a mesterek

hirdetés

A BMW új márkaarculata sokaknál kiverte a biztosítékot, amit az új M3 és M4 brutálisan hangsúlyos hűtőrácsai még tovább fokoztak. A Prior Design meg is látta a problémában rejlő üzleti lehetőséget és nekilátott a gyári “hiba” kijavításának.

 

Az újkori BMW-k egyik legmegosztóbb pontja egyértelműen az új márkaarculathoz tartozó hűtőmaszk megoldás. Ez az elem évről-évre arányait tekintve egyre hangsúlyosabban uralja a bajor modellek orrát, ami valakinek vagy tetszik, vagy éppenséggel sikítógörcsöt kap tőle. Az utóbbi típus számára jön most egy jó hír: már készül a mentőöv, avagy külsős cégek kezdtek el dolgozni azon, hogy átrajzolják a kritikus pontokat az autókon.

Az egyik ilyen a Prior Design tuningműhely, mely arra adta a fejét, hogy átrajzolja az új M3 és M4 hűtőmaszkját. A műhely vezetősége szerint az ihletet az szolgáltatta számukra, hogy sok vásárlójuk és üzlettársuk panaszkodott arra, hogy sokallja a szóban fogó modellek elejét, de egyébként vágyik a birtoklásukra. Megoldás? Ki kell cserélni a gyenge pontot!

hirdetés

Nekikezdtek tehát a projektnek, mely kapcsán már most több verziót is meg tudnak mutatni az érdeklődőknek. Játszanak a rács mintázatával, a betétek színezésével és a lökhárító dizájnolásával, de mingyegyikben az a közös pont, hogy a “vesék” méretét lényegében megfelezték és alattuk egy sokkal agresszívabb egybenyitott beömlőt alakítottak ki.

A Prior Design ügyvezetője azt is elárulta a The Drive magazinnak, hogy már most roppant kedvezők a visszajelzések a tervekkel kapcsolatban, így biztos piacra dobják az átalakító szettet a jövőben. Sőt, ha a kereslet rávilágít a “javítókészlet” létjogosultságára, a jövőben más BMW modellekhez is rajzolnak majd új arculatot igény szerint.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button