______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Az Alpine palettát gazdagítják később az erősebb Renault modellek

hirdetés

A Renault vezérigazgatója az előző munkahelyén szerzett tapasztalatokat ülteti át a Renault és az Alpine viszonyára is, azaz megismétlődik nemsokára a Seat és a Cupra esete.

 

Azt már korábban észre lehetett venni, hogy hirtelen a Renault elkezdte tolni az Alpine márka szekerét. Különböző versenyszériában indít csapatokat a márka és beindult a marketing gépezet is, amiből már lehetett arra következtetni, hogy valami nagyon készülődik.

Most viszont kiderült, hogy miről is van szó. Egyértelműen a paletta bővítéséről, csak nem éppen abban a formában, mint amire sokan számítottak. Persze, lesznek majd egyedi Alpine modellek is az A110 mellett, de a paletta nagy részét az erősebb Renault modellek teszik majd ki.

hirdetés

Bizony, Luca de Meo megismétli azt, amit az előző munkahelyén, a Volkswagen csoportnál már egyszer eljátszott a Seat és a Cupra pozícionálásáva. Ezek szerint a későbbiekben a Renault kínálatából szépen lassan elkopnak majd a gyárilag tuningolt variánsok azért, hogy Alpine jelvénnyel tűnjenek fel máshol.

“Ahogy azt a Cupra és a Seat márkával is megléptük, az Alpine és a Renault kínálatában is kialakítjuk a közös pontokat. Persze, hitelesnek kell maradnia a sportos márkák között az Alpine-nak is, így egyértelműen nem az Espace vagy a Kangoo modellekkel kezdjük meg az összemosást”- árulta el Luca de Meo az Auto Express magazinnak.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button