______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Két év alatt újul meg kompletten az Aston Martin palettája

hirdetés

Nem keveseb mint nyolc új modellt dob majd piacra az Aston Martin az elkövetkező 24 hónapban. Persze, ezek között lesz a gyáriak első tisztán elektromos autója is.

 

Nem aprózza el az Aston Martin a paletta megújítását, gyakorlatilag két éven belül minden létező modelljét lecseréli egy újabbra. A márka vezérigazgatója, Lawrence Stroll beszélt arról, hogy ez nem kevesebb mint 8 premiert jelent majd 24 hónapon belül.

A kiszivárgott információk szerint első körben a DB11 utódnak szánt DB12 érkezik meg várhatóan már egy hónapon belül, majd nem sokkal később a jelenleg limitált 770 Ultimate szériával kifutó DBS újul meg teljesen. A következő lépés az Aston világába belépő szintet képviselő Vantage generációváltás lesz. Ezek mindegyike elérhető lesz kupé és kabrió formában is. A kínálat csúcsa is kibővül majd a konnektoros hibrid szupersportkocsi Valhalla érkezésével, mely az F1 világából érkező technikai megoldásokkal szolgálja majd a száguldás élményét.

hirdetés

Lesznek persze új érkezők is, Stroll például beharangozott egy eddigieknél nagyobb és több luxust képviselő autót is, melyről egyelőre csak annyit árult el, hogy “Egy új szegmensbe lépünk, mely a GT felett helyezkedik el. A legmagasabb luxust képviseli majd az autónk magas szintű teljesítmény mellett. Ez valami új lesz”. A sor végén, de nem utolsó sorban ott van a gyártó első teljesen elektromos modellje is, mely várhatóan 2025 év végén debütál majd, egyelőre nem tisztázott, hogy melyik szegmensben.

“Egy kicsit olyan érzés volt, mintha azt néztük volna, hogy szárad a festék vagy nő a fű, de végre három év után itt van az új sportkocsi generációnk, melyből nyolcat 24 hónapon belül mutatunk be. Új technológiát hozunk el, az F1-es csapatunk tudását és teljesítményét integráljuk a kereskedelmi modelljeinkbe és persze továbbra is nagyszerű luxust kínálunk a vásárlóinknak”- hangzott el az Aston vezér kijelentése a Financial Times által készített interjúban.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button