______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Jövő héten mutatkozik be az új Mercedes C osztály

hirdetés

Alig egy héttel a Mercedes C osztály új generációjának leleplezése előtt egyre több információ lát napvilágot. Ez lesz az első nagy szériában gyártott csillagos modell, amely kizárólag valamilyen szinten villanyosított hajtásláncokkal kerül forgalomba.

 

A Mercedes tovább folytatja az elmúlt évekre jellemző paletta megújítást, melynek következő állomása a C osztály új generációjának bemutatása lesz. Mikor? Alig egy hét múlva!

A németek ugyanis február 23-ára tűzték ki a napot, amikor végre az egész világ megismerheti a gyártó egyik legsikeresebb modelljének legújabb felvonását. Izgalmasnak ígérkezik a bemutató, már csak azért is, mert egy olyan modellről van szó, ami néhány tekintetben fontos mérföldkőnek számít a csillagos márka életében.

hirdetés

Először is, mint kiderült, az új C osztály lesz a gyártó első olyan nagy szériában és többféle változatban készülő modellje, amely kizárólag valamilyen szinten villanyosított formában lesz elérhető. Az alap kivitelek ugyanis mild hibrid, a drágábbak pedig konnektoros hibrid hajtást kapnak majd, de várhatóan lesz majd idővel belőle teljesen elektromos változat is.

A premieren várhatóan ráadásul nemcsak a szedán és a kombi karosszériaváltozatot ismerhetjük majd meg, hanem érkezik az emelt hasmagassággal és crossoveres dizájnnal ellátott All-Terrain C osztály is. A pontosabb részletekkel egy hét múlva jelentkezünk.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button