______________________________________________________________
hirdetés
Autós HírekTeszt

Itt az új Kia Niro

hirdetés

A Kia erőteljes villanyosítási folyamatának egyik eszköze a Niro, melynek új generációja kétféle hibridként és teljesen elektromosként is elérhető. Az elsők között teszteltük, hogy mit tud az autó.

 

A világ gőzerővel robog az elektromos autózás felé. Vannak olyan gyártók, melyek már most fejest ugranak az áramkörökbe, míg mások egyelőre hagyják, hogy te dönts arról, mennyire legyen villanyos a járgányod. A Kia ez utóbbit képviseli, hiszen a Niro új generációja kétféle hibrid hajtással és teljesen elektromos kivitelben is kérhető.

Persze, ez még nem lenne elég egy generációváltáshoz, főleg az egyre zsúfoltabb kompakt szabadidő-autók mezőnyében, ezért a gyáriak alaposan megtömték vezetést támogató rendszerekkel a modellt. Persze, azért még továbbra is mi vezethetünk, szó sincs teljes önvezetésről. Na de milyen is vezetni az új generációt? Kiegyensúlyozottságán és stabilitásán érezhető, hogy a gyáriak teljesen újraalkották az autót, ez már nem az a Niro, amit eddig ismerhettünk. De a többit elmondja Kolos, akinek lehetősége adódott az új Nirót elsők között próbára tenni.

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button