______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Itt az első kedvcsináló a Subaru Impreza hatodik generációjáról

hirdetés

Túl sokat egyelőre nem mutat a gyártó, de Amerikában már felbukkant egy másik modell is, melynek segítségével sok mindenre lehet következtetni a következő Subaru Impreza generációval kapcsolatban.

 

Alig két héttel a tervezett hivatalos leleplezés előtt a Subaru elkezdte kiküldeni az első kedvcsinálókat az Impreza új generációjával kapcsolatban. Első körben egy igencsak sejtelmes képet kaptunk, melyen korlátozottan, de az újdonság sziluettjét csodálhatjuk meg.

És akkor ennyit a konkrétumokról egyelőre. Amire viszont támaszkodhatunk, hogy nemrég Amerikában bemutatkozott az új Crosstek, mely sok tekintetben az Impreza terepjárós elemekkel feldobott verziójának tekinthető a módosított SGP platformra felépítve. Ennek tekintetében szinte biztos, hogy a dizájnban és a technikában is jelentős átfedések lesznek.

hirdetés

Ha már technika, akkor pletyka szinten az is elhangzott, hogy míg Amerikában az új Impreza egy 2,5 literes benzines erőforrással is elérhető lesz, a világ többi részén inkább az új fejlesztésű 2 literes hibrid boxer hajtásláncot részesítik majd előnyben a Japánok. Ennél pontosabbat egyelőre nem lehet tudni.

A hivatalos leleplezést a november 18. és 27. között megrendezésre kerülő Los Angeles Auto Show keretein belül ejtik majd meg a gyáriak Bucky Lasek hivatásos ralikrossz pilóta segítségével.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button