______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ismét áldozatot követelt az Isle of Man TT

hirdetés

A világ legveszélyesebb motorversenye egyértelműen az Isle of Man TT, amely ismét egy ember életét követelte. Raül Torras Martinez a verseny történetének 267. áldozata.

 

Van egy motorverseny, mely már évek óta a világ egyik legveszélyesebbének számít. Természetesen ez nem más, mint az Isle of Man TT (teljes nevén Isle of Man Tourist Trophy), ahol közúton, átlag szemlélődőnek felfoghatatlan sebességgel teljesítik a versenyzők a 60 kilométeres versenytávot. Hibalehetőség nincs, mert az ilyen körülmények között szinte biztosan halálesethet vezet.

Ahogyan történt az most is. Sajnos egy spanyol versenyző, Raül Torras Martinez nagyjából a verseny felénél bukott, aminek következményeként olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni. Raül egyébként a verseny leggyorsabb spanyol motorosa volt, pont a halála előtti napon állította be a legújabb személyes rekordját, amikor is 201 kilométeres óránkénti átlagsebességgel sikerült teljesítenie egy teljes kört.

hirdetés

Az idei futamnak a spanyol az első áldozata és remélhetőleg ez így marad az elkövetkező napokban is. Tavaly viszont hat versenyző élete ért véget a Man-szigeten, köztük Roger és Bradley Stocktoné, egy apa-fia párosé.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button