______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ingyenes töltéssel akciózzák az elektromos Peugeot modelleket Angliában

hirdetés

Ami évekkel ezelőtt az ajándék rádió vagy navigációs rendszer volt, az ma már az időkorlátos ingyenes töltés. Angliában legalábbis ezzel csábítják a szalonokba a vásárlókat a Peugeot értékesítői.

 

Mindannyian emlékezhetünk még azokra az időkre, amikor úgy versengtek a márkák a vásárlókért, hogy ajándék rádiós magnót, később pedig navigációs rendszert kínáltak a modellekhez. Nagyon úgy tűnik, hogy ez már a múlté, legalábbis erre enged következtetni a Peugeot Angliában meghirdetett akciója.

A helyi képviselet ugyanis megállapodást kötött az angol elektromos töltőhálózat döntő többségét üzemeltető Polar Plus szolgáltatóval, aminek értelmében aki most vásárol e-208 modellt, az fél évig teljesen ingyen használhatja a kihelyezett töltőoszlopokat. Ezek természetesen normál esetben havidíjas előfizetéssel vehetők igénybe már egy jó ideje.

hirdetés

Az akció mindezek mellett a most megvásárolt hibrid modellekre is vonatkozik, azaz az új 508 és a 3008 konnektoros hibrid tulajok is ingyen autózhatnak az elkövetkező hat hónapban.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button