______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Így szagolnak az Audinál!

hirdetés

Sokan azt hinnék, hogy ilyen munkahelyek igazából nem léteznek, viszont az Audi tényleg fenntart egy külön részleget, ahol nincs más dolguk az embereknek, mint szagolgatni.

 

Ma már minden autógyártó szigorú minőségi ellenőrzéseknek veti alá a termékeit. Vannak azonban olyan társaságok, akik még egy szinttel tovább gondolják ezt és semmit sem bíznak a véletlenre. Pontosan ilyen az Audi is!

A négykarikások ugyanis nem csak azt vizsgálják meg, hogy az autók szétesnek-e esetleg az első kilométereken vagy hogy a gombok a helyükön maradnak-e, hanem például arra is egy külön részleget hoztak létre már évekkel ezelőtt, hogy jó illatuk legyen a legyártott autóknak. Ehhez van egy csoport, aki úgy állítja össze az anyagok komponenseit, hogy azok ne legyenek szagosak, egy másik team pedig egész nap mást sem csinál, mint szagolgatja azokat!

hirdetés

Bizony, néhány ember azért kap fizetést az Audinál, hogy megszagoljanak minden alkatrészt, majd jelezzék, ha valamelyik összetevő esetleg olyan kipárolgással rendelkezik, ami zavarhatja az újdonsült tulajdonosokat. És nem is gondolnánk, hogy mennyire nélkülözhetetlen a munkájuk ezeknek az alkalmazottaknak!

Ezt maga a csapat egyik legrégebbi tagja, a már a 2000-es évek elejétől folyamatosan szimatoló Heiko Lüßmann-Geiger árulta el: “Képzeljük csak el, hogy ha egy autó belseje kellemetlen szagot áraszt, az milyen hatással lehet az egész vállalatra. Sose vennének többet tőlünk autót az emberek!”. Náthától mentes jó munkát kívánunk nekik!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button