______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Így nézhetne ki a Fiat Multipla, ha most dobták volna piacra

hirdetés

A Fiat Multipla második generációja talán a világ egyik legmegosztóbb autója. Na de vajon az lenne akkor is, ha most dobnák piacra modern villanyautós beütésekkel? Egy független dizájner munkáján keresztül te magad is eldöntheted.

 

Ha megosztó dizájnról beszélünk, akkor sokaknak azonnal egy modell ugrik be. Bizony, ez a Fiat Multipla második generációja, mely egyesek szerint két külön modellből összeállított szörnyszülött, mások szerint viszont a korát megelőzte a zseniális formatervével. Abban viszont mindenki egyetért, hogy mint használati tárgy, zseniális konstrukció volt a maga korában.

Na de vajon mi lenne, ha kerülne bemutatásra az autó, de az alap szemléleten nem változtatnának semmit? Ezt egy független dizájner, Marco Maltese digitális munkáján keresztül szemlélhetjük meg.

hirdetés

Marco a modern Multipla ötletét a Twingo nemsokára bekövetkező elektromos visszatéréséből vette, mely szintén modern elemekkel vegyített klasszikus formai világgal büszkélkedhet majd. Ennek értelmében a Multipla átirat esetében is megfigyelhetjük az eredeti fényszórók körvonalát megalkotó LED csíkokat.

A modern elképzelésnek is megmaradt a jellegzetes tagolt karosszéria-kialakítása, de ebben az esetben élesebb a felső traktus alsó része, amit még egy Y végződésű LED csíkkal is kiemelt a tervező. Persze, az eredeti Multipla esetében is találhattunk ezen a részen fényforrásokat.

hirdetés

Mindent összevetve, ebben a formában kimondottan futurisztikus hatást kelt a Multipla és kimondottan érdekes jelenség lehetne az utakon.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button