______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Idő előtt bukott le a BMW 4-es kupé

hirdetés

A kínai szabadalmi hivatalból szivárogtak ki az új generációs BMW 4-es kabrió képei. Nagy meglepetés nincs, ha a kupé elejét nem kedvelted, akkor ezt se fogod.

 

A BMW gőzerővel dolgozik az új 3-as és 4-es széria piaci bevezetésén. A kupé és a szedán már bemutatkozott, a nyitható tetős változatokkal azonban még egyelőre adósak a bajorok. Most viszont minden jel arra mutat, hogy nemsokára kiteljesedik a paletta, ráadásul néhány kiszivárgott képnek köszönhetően leplezetlenül csodálhatjuk meg a 4-es kabrió elegáns vonalait.

Persze, a szemednek csak akkor lesz kellemes a látvány, ha a kupé változat esetében is elfogadó voltál az új orrkiképzéssel kapcsolatban, ugyanis nem meglepő módon ugyan ezt a megoldást alkalmazzák a gyáriak a kabriókon is.

hirdetés

 

Az A-oszlop mögött azonban elkezdődnek a változások, a kemény kupétető helyett egy vászonból készült megoldást találhatunk. A kocsi fara értelemszerűen nyúlánkabb, hiszen ennek a csomagokon kívül a komplett tetőszerkezetet is magába kell fogadnia, illetve szembetűnő változás még a hátsó spoilerbe épített harmadik féklámpa is, amit értelemszerűen nem lehetett a hátsó szélvédő tetején hagyni a tető mozgása miatt.

hirdetés

A gyáriak egyelőre nem közöltek hivatalos leleplezési dátumot, de a szabadalmaztatásból kikövetkeztethetően nem lehetünk messze a premiertől. Ezt az is megerősíti, hogy a hivatalos tervek szerint jövőre már az M4 variánsnak kell megérkeznie, így nem lenne meglepő, ha még ebben az évben legalább online szinten megérkezne a “tető nélküli” 4-es.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button