______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Heten maradtak a 2020-as Év Autója címre pályázók

hirdetés

Mint 55 éve minden évben, a 2020-as idényben is megválasztja a nemzetközi zsűri az európai Év Autóját. Itt a döntősök listája, melyek között ott bujkál valahol az új győztes is.

Pontosan 55 éve annak, hogy először megválasztották az európai Év Autóját. Azóta minden évben megtörténik az újdonságok elbírálása, majd a győztest a márciusi Genfi Autószalonon leplezik le. Így lesz ez jövőre is, ahol egy autó ismét megkapja a megtisztelő címet. Ez a szóban forgó járgány pedig megtalálható a döntősök listájában, mely így néz ki:

-BMW 1-es széria

-Ford Puma

hirdetés

-Peugeot 208

-Porsche Taycan

hirdetés

-Renault Clio

-Tesla Model 3

-Toyota Corolla

Múltkor az elektromos Jaguar E-Pace nyert (gyakorlatilag minden létező kategóriában győzelmet aratott), és lehet hogy idén is egy villanyos modell hozza el a címet, hiszen szép számban kerültek ezen hajtási móddal rendelkező kocsik a döntőbe. Ott van a Tesla és a Porsche, de a Peugeot 208 is rendelkezik tisztán elektromos variánssal. Hibrid is lehet a győztes, hiszen a Corolla már most kétféle hibrid hajtásláncot kínál, viszont a Renault csak jövőre vezeti be a palettára a részben villanyos megoldást. A klasszikus vonalat jelen listában a BMW és az SUV-ként visszatérő Ford Puma képviseli.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button