______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Hazárd megye lordjai stílusú ugratást vett fel egy parkoló Tesla biztonsági kamerája

hirdetés

Bár alapvetően a tulajdonosok védelmében telepítetett megfigyelő kamerákat a Tesla az újabb modelljeibe, ám néha különös dolgokat is sikerül elcsípniük ezeknek a biztonsági rendszereknek.

 

Már többször is bebizonyosodott, hogy bizony jó szolgálatot tud tenni a Tesla biztonsági kamera rendszere, hiszen számtalan károkozót és tolvajt sikerült már megcsípni főként Amerikában ezzel a módszerrel. Az állandóan a környezetet figyelő kamerák viszont mindezek mellett arra is jók, hogy sikeresen megörökítsék a környezetünkben történő furcsaságokat. Most egy ilyen eseményt láthatunk egyenesen Kaliforniából.

Történt ugyanis, hogy egy autópályán elbambuló sofőr nemes egyszerűséggel lehajtott az útról, érintőre vette a korlátot, majd fékezés nélkül olyat ugratott a domboldalon, hogy azt a Hazárd megye lordjai szereplői is csak tátott szájjal nézték volna. Mi történt ezután? Lényegében csoda! A kocsi természetesen a hírek szerint totálkárosra tört, a sofőr viszont szerencsére apróbb sérülésekkel úszta meg a rögtönzött repülős tanfolyamot. A nem tervezett, de tökéletesen kivitelezett kaszkadőr mutatványhoz innen is gratulálunk, innentől már csak pár lépés Hollywood!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button