______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Gyári információk és fotók érkeztek a Mercedes E-osztály frissítésről

hirdetés

A Mercedes E-osztály jelenlegi generációja még idén nyáron megkapja az első komolyabb frissítését. El is kezdték csöpögtetni az információkat a csillagos márka képviselői.

A Mercedes E-osztály jelenlegi generációja már négy éve jelen van a piacon. Ez pontosan egy fél modellciklusnyi idő, így várható volt már egy komolyabb ráncfelvarrás bejelentése. Ez most meg is történt, ám a végleges leleplezés valamikor nyár elején várható. Sebaj, gyári álcázott képeket és fontos információkat már most is kapunk.

Azt elárulták például, hogy teljesen újra rajzolták a lökhárítókat és a fényszórókat is az új CLS-CLA vonalon tapasztalható megoldáshoz igazították. A belső vizuális változtatásairól egyelőre nem beszéltek a stuttgartiak, a műszaki fejlesztésekről viszont igen.

hirdetés

Az E-osztályban is felbukkan például az új Active Distance Assist Distronic rendszer, mely meglehetősen hathatósan képes előre jelezni a közlekedési dugókat és a lassuló forgalmat. Lesz továbbá oldalra is figyelő aktív fék asszisztens és holttér felügyelet, illetve a 360 fokos kamerával felvértezett parkoló segédletet is új szintre emelik a gyáriak.

Hajtásláncok tekintetében a legfontosabb változás, hogy a konnektoros hibridek nagyobb mértékben lesznek jelen a palettában. Összesen hét darab ilyen hibridet ígérnek a Mercedesnél, de természetesen ebben benne vannak a 4MATIC összkerekes változatok, illetve a különböző karosszéria kialakítások is.

hirdetés

Bekerül a kínálatba a kétliteres turbós négyhengeres egység is 272 lóerős teljesítménnyel és EQ Boost könnyű hibrid technológiával felvértezve. Az új fejlesztésű 367 lóerős hathengeres motor érkezése is megerősítést nyert, szintén 48 voltos mild hibrid technológiával kiegészítve.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button