______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Gépágyú mintájú kipufogó is van már, természetesen egy orosz műhelynek köszönhetően

hirdetés

Az orosz Garage 54 műhely internetes körökben már elég ismert a sokszor ötletes, ám legtöbbször inkább csak hihetetlen autó átalakításairól. Most egy Gatling géppuskát mintázó kipufogóval hívták fel magukra a figyelmet.

 

A Garage 54 műhely neve ismerősnek csenghet azon autófanatikusok körében, akik kaphatók az orosz extrém és szinte feldolgozhatatlan autó átalakításokra. A srácok állandóan feszegetik a határokat, készítettek már UAZ alapokkal Tesla Cybertruck-ot, gőzzel üzemelő Ladát és összedobtak még egy nyolckerekű Fiatot is.

Most egy kicsit visszafogottabb, ám mégis ötletesebb átalakítással álltak elő: Gatling géppuska kinézetű kipufogót tettek egy Lada alá. Ráadásul nem is egy gyenge utánzatról van szó, a srácok mesterműve tényleg úgy néz ki, mintha James Bond ráállt volna a régi szocialista hullámra, de a trükkös halálosztó eszközeiről nem akart volna lemondani. Az autó mögött haladva tovább növelheti a félelem érzetét, hogy a kiáramló kipufogógáz még pörgeti is a szerkezetet, így tényleg az az érzése van az embernek, mintha pillanatokon belül megkezdődne az ólomvihar, ami darabokra tép embert és gépet egyaránt. Tényleg eszméletlen az ötlet és a munka is, mely mellett szinte már eltörpül a hangszórókból álló hátsó Lada szárny is…

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button