Autós Hírek

Gazdagabb felszereltséget és egy új turbós motort is hozott a Renault Talisman felfrissítése

A Renault bemutatta a Talisman 2020-as modellfrissítését. Külsőleg nem sokat változott, a beltér és a paletta viszont nem maradt érintetlen.

 

A Renault a 2020-as modellévre felfrissítette a zászlóshajóját is. Mondhatni, hogy ideje volt, hiszen immár öt éve annak, hogy a Talisman bekerült a franciák kínálatába.

A beavatkozás kívülről nem túl beszédes, talán a hűtőrács új rajzolata a legárulkodóbb. Mostantól viszont alapáras a LED-es fényszóró és hátul is ilyen technológiával oldották meg a lámpák működtetését. Új a cápauszony antenna, melybe most már kamerát is építenek, illetve két szürke és egy bordó árnyalattal bővült a színpaletta.

A belső térben könnyebben tetten érhető a modernizálás. Digitálisra cserélték például a műszeregységet, melyre a navigáció képe is kitehető, illetve megváltozott a könyöklő környéke is. Új, jobb minőségű anyagokkal tömték ki az utasteret, illetve Initiale Paris felszereltség esetén két új Nappa bőrözés is választhatóvá vált.

Mindezek mellett okosabbak lettek a vezetést segítő rendszerek is, egészen pontosan a Talisman most már 2-es szintű önvezetésre képes, azaz 0 és 160 kilométeres óránkénti sebesség között tarja a sávot, illetve magától fékez és gyorsít a forgalom függvényében.

A motorpaletta is tovább bővült, bekerült ugyanis a 160 lóerős, 1,3 literes turbós négyhengeres motor is a választható egységek közé. Ez csak és kizárólag a hétsebességes automata váltóval kérhető, manuális lehetőség nincs. Van viszont továbbra is 4Control összkerék kormányzás, mely magasabb felszereltségi szint esetén alapáron jár a csomaghoz.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button