______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Frissül az Ateca, ezt tudjuk eddig róla

hirdetés

Június végén hivatalosan is megkapja a modellfrissítését a Seat egyik legkedveltebb modellje, az Ateca. Most egy kis kedvcsináló videóval és erősen ködösített információkkal jelentkeztek a gyáriak.

 

Az SUV mánia tette a Seat paletta csúcsára az Atecát, a gyáriak pedig érthető módon addig ütik a vasat, amíg az meleg. Így érkezik még ebben a hónapban a kötelező modellfrissítés is, melyről pár apróságot már most megtudhatunk a kedvcsináló videónak köszönhetően. Először is most már LED-es indexeket találhatunk hátul, amik ráadásul a manapság divatos futófényes megoldást kapják meg. A dizájn ezen felül szemmel láthatóan nem változik meg drasztikusan (legalábbis a hátsó tekintetében), viszont azonnal szemet szúrhat az új betűtípussal írt nagy Ateca felirat is.

Az autó elejét még nem láthattuk, viszont minden ráncfelvarrás elengedhetetlen kelléke az újra rajzolt lökhárító, amire szinte biztos, hogy jelen esetben is számíthatunk. A belső tekintetében annyit árultak el a gyáriak, hogy magasabb szintű kényelemre és biztonságra számíthatunk és természetesen technológia tekintetében is a legmodernebbet kapják majd a vásárlók.

hirdetés

A motorpalettáról egyelőre még kevesebb az információ, csupán annyit lehet tudni, hogy az eddiginél takarékosabb egységekkel töltik majd fel. Hibrid lehetőségről egy szó sem volt, így annak a bevezetése továbbra is képlékeny. A hivatalos bemutató június 15-én esedékes.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button