______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Főnök a lépő, azaz limitált szériás cipőket dobott piacra a Bentley

hirdetés

A Bentley egy cipők egyedivé szabásával foglalkozó céggel állt össze, hogy piacra dobhassák a legújabb cipőkollekciójukat Adidas alapokon. Mindegyik változat természetesen valamelyik konkrét modellhez köthető.

 

Ahogyan azt már megszokhattuk, a legtöbb autógyártó számára fontos a brand építése, melynek lényegi része a kiegészítők piacra dobása is. Van, aki a táskákra esküszik, mások még akár bútorokat is bevállalnak, de a cipő elengedhetetlen része bármelyik kollekciónak.

Már pedig, ha a Bentley logójával ellátott cipő kerül a piacra, az nem lehet valami egyszerű tömegtermék, így meg sem lepődhetünk azon, hogy a legújabb surranók több lépcsőben válnak egyedivé. Az alapot ugyanis az Adidas Forum Low modell biztosítja, az átalakítást pedig a neves The Surgeon végzi el, mire az Bentley márkanévvel mehet is a tehetős vásárló gyűjteményébe vagy egyenesen a lábára.

hirdetés

Első körben két külön változatot mutattak be a gyáriak. Az első készlet a teljesítmény felé elhivatottságot hivatott feleleveníteni, azaz a Bentley S és Speed modelljeihez köthető. Ez a széria Titan szürke és Cricket Ball mélyvörös színkombinációval rendelkezik, és a Continental GT Speed Convertible sportos eszmeiségét hordozza magán.

A második inkább a luxus hangulatra koncentrál, azaz értelemszerűen a Bentley Azure szériájának a lábbeli megfelelője. Ezek a cipők Portofino-kékkel és nyeregbarna részletekkel rendelkeznek, és a gyártó a Bentalyga megnövelt tengelytávú változatát láttatja benne a fanatikusok számára.

hirdetés

Mindezek mellett egy harmadik szériát is bemutatott a Bentley, ám ehhez pontos modellt még nem társítottak. Miért? Mert annak az egyedi járgánynak a kiegészítőjéről van szó, melyet jövő hónapban leplez le a Mulliner az Art Basel Miami rendezvény keretein belül és melyből egy darab lesz a világon autó és cipő szinten egyaránt.

Mondani sem kell, hogy mindegyik cipő bőrözése megegyezik azzal, amit az eredeti autóknál is használnak, így minőségi kidolgozással és anyagokkal találkozhatunk, amit ebben a szegmensben el is vár az ember.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button