______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Folytatódik a Lamborghini virtuális versenysorozata a Real Race

hirdetés

A Lamborghini idén is meghirdette a Real Race versenysorozatot, mely egy virtuális bajnokság, amire bárki jelentkezhet. A jobbak most is értékes jutalmakban részesülnek, a legjobb pedig a márka hivatalos szimulátor versenyzője lesz!

 

Tavaly, a nagy lezárások számtalan virtuális versenybajnokságot szültek, melyek között ott volt a Lamborghini saját szériája, a Real Race is. Az értékes nyereményekért folyó csatározással a szervezők elmondása szerint több mint 2500 embert sikerült megszólítani 109 országból, így nem volt kérdés, hogy legyen-e idén egy folytatás. Most kiírásra került a 2021-es bajnokság is!

A versengés ezúttal is az Asetto Corsa Competizione programon belül kerül lebonyolításra Huracan GT3 EVO és 10 fordulóból áll majd 3 régióra lebontva (Ázsia, Amerika és Európa/Afrika). Olyan pályákon kell majd bizonyítaniuk a jelentkezőknek a rátermettségüket, mint például Monza, Laguna Seca, Kyalami, Zandvoort, Catalunya és Silverstone, illetve külön Endurance fordulók is lesznek Suzukában, a Nürburgringen és Spa Francorchamps legendás aszfaltcsíkján. A bajnokság júniusban kezdődik és a tervek szerint novemberben lesz a végső összecsapás.

hirdetés

A díjazás jelenlegi információk szerint úgy néz ki, hogy minden régióból egy legjobb utazást nyer a Lamborghini központjába, ahol VIP programokon vehetnek részt és igazi sportkocsikat is vezethetnek a gyári tesztpályán.  Természetesen minden anyagi kiadást magára vállal a gyártó.

A legnagyobb megtiszteltetés azonban a három döntős közül a legjobbat illeti meg, ő ugyanis a 2022-es szezonban bekerül a Lamborghini gyári e-sport csapatába, azaz hivatalosan is az olasz cég színeiben vághat majd neki a virtuális versenyzés világának. Akit érdekel a lehetőség és érzi magában a mélyen bujkáló versenyzőt, az már most leadhatja a jelentkezését az e-sport csapat hivatalos honlapján!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button