Autós Hírek

Autós üldözés volt Siófokon

Nem eszeveszett száguldozásról volt szó, de mégis veszélyes manőverekkel próbált meg meglépni a rendőrök elől egy férfi a napokban Siófokon. Valószínűleg rosszullét állt az eset mögött.

Bár hazánkban is egyre többször fordult elő az elmúlt években, hogy autóstársaink a rendőrökkel kergetőzésre adták a fejüket, a jelenség szerencsére még nem számít kimondottan gyakorinak Magyarországon. Elvétve azért akadnak olyan próbálkozások, mint például amivel a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnak kellett szembesülnie tegnapelőtt, azaz május 19.-én.

Történt ugyanis, hogy a rend éber őrei megpróbáltak megállítani egy szabálytalanul közlekedő autóst, de az a szirénázást látványosan ignorálva tovább haladt. Sőt, egyre több piros lámpán hajtott át, átvágott az ellentétes irányú sávba, sőt, helyenként még a járdára is felhajtott. Nem nevezhető kimondott száguldozásnak az eset, így pár percen belül egy második helyszínre érkező rendőrautóval sikerült is megállítani a férfit.

A rendőrség elmondása szerint a kábítószer és alkohol fogyasztása kizárhatónak tűnik ebben az esetben, de a gyanúsított mégsem volt beszámítható állapotban, zavartan viselkedett. Az elfogása után a rendőrök átadták a mentőszolgálatnak, akik további kivizsgálásra kórházba szállították. Szerencsére senki sem sérült meg az üldözés alatt.

forrás: police.hu

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button