Autós Hírek

Filmbe illő autós üldözés volt Pécsett

Városi kergetőzés, összetörő rendőrautók és rombolás. Ez akár egy filmes jelenet leírása is lehetne, de sajnos nem az. Egyre durvábbak nálunk, Magyarországon is az autós üldözések.

 

Úgy tűnik, egyre inkább itt van nálunk Amerika, legalábbis ami az autós üldözések számát és hevességét illeti. Valamiért az elmúlt években egyre többször döntenek úgy honfitársaink, hogy megpróbálnak meglépni a hatóság karmai elől, amire ugyebár nagyon-nagyon kevés az esély, viszont az biztos, hogy csak rontunk vele a helyzetünkön, ha már amúgy is vaj van a fülünk mögött! Sőt, ezzel másokat is veszélybe sodrunk, ami tényleg megbocsájthatatlan bűnnek számít. Mert te leülöd, a másik életét viszont ez nem fogja vissza adni.

A minap Pécsett ezt egy pillanatra sem mérlegelte egy Skoda Octavia sofőrje és ész nélkül kezdett kergetőzni a rendőrökkel. Persze, hogy is mérlegelte volna, mikor az idióta kábítószer hatása alatt állt. Nem számított neki semmi, sem emberélet sem anyagi kár, csak ment, mintha egy akciófilm forgatása lett volna..

Pedig ez a valóság volt, emberünk a hatóságok közleménye szerint a kergetőzés alatt több rendőrautót is összetört (egynek nekiment egy másikat pedig egy lámpaoszlopra lökött), majd egy civil járőrnek sikerült megállítania úgy, hogy elé fordult. A férfi ezután futva próbált elmenekülni, de egy kis kardio edzést követően sikeresen földre vitték a rend éber őrei. Mázli, hogy a jogosítványát nem tudta elhagyni a nagy keveredésben, mert mint kiderült, olyanja nem is volt neki…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button