______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Fiatalkorúak loptak el két Lamborghini Urust, majd nemsokára egymásnak mentek

hirdetés

Egy bostoni Lamborghini kereskedésből sikerült két vadonatúj Lamborghini Urust elkötnie néhány fiatalnak, majd pár órán belül össze is törték őket. Egy lámpás kereszteződésben sikerült egymásnak csúszni.

 

Nem mindennapi hívást kapott pár napja a bostoni rendőrség: egy helyi Lamborghini kereskedésből érkezett a riasztás, hogy hajnalban két autót is elloptak az átadásra váró példányok közül. Egy járőr gyorsan a helyszín közelébe ért, ahol még látta elhajtani a fekete és a fehér Lamborghini Urust, amiket egy Chevrolet Cruze követett szorosan. A rendőr utánuk eredt, majd a Chevroletet sikerült is perceken belül lekapcsolnia. Ezzel csak a társaság egy része lett meg, a két méregdrága SUV ugyanis lassítás nélkül tovább hajtott.

Nem tartott sokáig viszont az illegális élményvezetés, ugyanis alig négy órával a lopás után jött a bejelentés, hogy két Urus szenvedett balesetet egy lámpás kereszteződésnél. Nemes egyszerűséggel egymásba csúsztak a srácok, amikor megállt a forgalom a piros jelzésre reagálva.

hirdetés

A két tolvajból az egyiket sikerült a baleset helyszínén elfogni, a másik viszont gyalog elmenekült és még mindig keresi a rendőrség. A hatóság annyit árult el az esetről, hogy az akcióban résztvevők mindegyike fiatalkorú férfi volt.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button