______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ferrarit is összerakhatunk már Lego Technic készletből

hirdetés

Bár a Ferrari és a Lego nem most kezdte meg az együttműködést, az első Ferrari Technic szettre egészen mostanáig kellett várni. Itt a 488 GTE igényes szinten összeépíthető változata!

 

A Lego az utóbbi években komoly mértékben feküdt rá az autós szettekre, ami főleg a Technic kínálat folyamatos gyarapodásán érhető könnyedén tetten. Várható volt, hogy előbb-utóbb egy Ferrari modell is megjelenik a palettában, főleg annak tekintetében, hogy a Lego és az olasz gyártó több mint 15 éve már kapcsolatban van egymásnak, melynek köszönhetően rengeteg Creator és Speed Champions készlet látott már napvilágot. Most viszont itt van az első Technic, azaz kidolgozott műszaki elemeket tartalmazó Lego Ferrari, a 488 GTE összeépíthető változata.

Az összeépített autó 48 centiméter hosszú és 1677 darabból áll, azaz méretben és összetettségben majdnem fele akkora, mint a Lamborghini Sián szett, melyről csatornánkon is találsz összeépítős videót.

hirdetés

Mindezek ellenére a Lego nem engedheti meg magának, hogy egy Technic készlet kidolgozatlan legyen, ezért a Ferrari esetében is működő kormányzással és lengéscsillapítással találkozhatunk, sőt még a V8-as erőforrásban a dugattyúk mozgását is megfigyelhetjük, ha félig szétkapott állapotban figyeljük a dolgokat.

Kedvet kaptál és saját Ferrarit kérnél karácsonyra? Sajnos ez lehetetlen, ugyanis a Lego csak jövő januárban kezdi majd el értékesíteni az első darabokat 180 eurós, azaz nagyjából 65 ezer forintos áron.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button