______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Felvillanyozódik a Mokka is, azaz bővül az Opel elektromos kínálata

hirdetés

A Corsa új generációja után tovább bővíti az elektromos palettáját az Opel. A Mokka lesz a következő villanyos francia-német.

 

A PSA égisze alatt lényegében teljesen kezd újraéledni az Opel márka. Persze, francia műszaki tartalommal, de sorra jelennek meg az új modellgenerációk, ráadásul a Corsa segítségével az elektromos piacra is sikerült betörniük a gömbvillámosoknak. És ha már ott vannak, akkor miért ne terjeszkedjenek egy kicsit?

Lényegében ez lehetett az elképzelés az új Mokka generáció megalkotásakor, melynek első generációja még törzsgyökeres GM modell volt. Az új viszont már Peugeot alapokra épül fel, ráadásul elhagyja az elnevezéséből az “X”-t, hogy helyette megjelenhessen a sokatmondó “e” megjelölés.

hirdetés

 

Bizony, a Corsa mellett a Mokka is elérhető lesz tisztán elektromos változatban, ráadásul az új generáció jövő év elejére tervezett piaci bevezetésének kezdetétől fogva. Ugyan a technikai részleteket még nem árulta el a gyártó, de szinte biztos, hogy akárcsak a kistestvér esetében, itt is a 140 lóerős villanymotor és az 50 kWh teljesítményű akkumulátor csomag biztosítja majd a hangtalan, főleg városi közlekedést.

(forrás: Carscoops)

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button