______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Felfrissült a Mazda CX-5

hirdetés

Enyhe külső módosításokkal és okosabb technikai megoldásokkal vág neki a Mazda CX-5 a 2022-es modellévnek. Természetesen egy új szín is felkerült a palettára.

 

Modellciklusa közepén kapott egy enyhe ráncfelvarrást a Mazda Európában kapható legnagyobb SUV modellje, a CX-5. A frissítés kívülről szemlélve leginkább az új, hangsúlyosabb hűtőrácsról, a módosított első-hátsó lámpatestekről és egy új színről, a Cirkon homok árnyalatról ismerhető fel.

A belső térben megújultak az ülések, a középkonzolon megjelent a vezeték nélküli mobiltöltés lehetősége is, illetve új üzemmódválasztót is találhatunk a váltókar mögé helyezve. Ezzel az új Mi-Drive rendszert vezérelhetjük, amely most már terepre szánt, off-road programot is kínál a felhasználónak.

hirdetés

A 10,25 colos infotainment kijelző nem nőtt tovább, szoftveresen viszont frissült, így gyorsabb és pontosabban használható mostantól.

Mindezek mellett a gyáriak dolgoztak a hangszigetelésen, a felfüggesztésen és a karosszéria merevségen is. Ezzel minden eddiginél csöndesebb és pihentetőbb utazást kínálnak a vásárlóknak akár dugókövető CTS automatikával is, mellyel az autó magától kormányoz, gyorsít és lassít a zsúfolt városi utakon. A motorpaletta változatlan marad az új modellévben is.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button