______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Felfrissült a Citroen C3 Aircross

hirdetés

Alaposan átrajzolt fronttal és minden eddiginél nagyobb testreszabási lehetőséggel ugrik neki a 2021-es szezonnak a Citroen C3 Aircross.

 

Hivatalosan is leleplezte a Citroen a C3 Aircross modellfrissítését, A 2021-es modellévben a járgány alaposan megváltoztatott első traktussal vág neki.

Az első lökhárító és a hűtőrács formája teljesen megváltozott, a fényszórók rajzolata is teljesen friss, ráadásul ez alapáron LED-es lesz innentől kezdve.

hirdetés

A belső térben a gyártó újgenerációs komfort üléseit találhatjuk meg, melyek egyedi párnázattal, extra 15 mm habbal és nagyobb oldaltartással rendelkeznek. Kicserélték a franciák az infotainment kijelzőt is, mely mostantól már 9 colos és érezhetően nagyobb felbontással bír, mint eddig.

Alaposan kibővült az autó testreszabhatósága is azáltal, hogy a vásárlók most már 70 különböző külső színkombinációból választhatnak, illetve a belső díszítés esetében is a bőség zavarával kell megküzdenie annak, aki betér a szalonba egy konfiguráció erejéig.

hirdetés

A motorpalettában benzines és dízel egységek egyaránt fellelhetők lesznek továbbra is, azaz kérhetjük az 1,2 literes turbós benzines erőforrást 110, illetve 130 lóerős teljesítménnyel, illetve rendelkezésre áll még az 1,5 literes 110 lóerős és az 1,6 literes 120 lóerős dízel lehetősége is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button