______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Féktelenül, avagy ezért kár volt elővenni egy igazi klasszikust

hirdetés

Egy amerikai férfi mintegy hat hónapnyi tárolás után vette elő a klasszikus Corvettet, hogy megmutassa azt a lánya barátjának. Mondjuk a fékrendszert nem ártott volna ellenőrizni előtte.

 

Egy igazi klasszikus birtoklása teljesen más tészta, mint egy hétköznapi járós autó fenntartása. A régi különlegességeket nem veszi elő az ember minden nap, inkább a garázsában őrzi féltő körültekintéssel, hiszen mi van akkor, ha valaki összetöri azt használat közben? A mai videó hőse is így vélekedett, ám hat hónapnyi állás után mégis úgy döntött, hogy előveszi a garázsból az 1966-os Corvettet. Miért? Hogy büszkélkedjen vele a lánya új barátjának!

Emberünk megbánta azóta az esetet, ugyanis a ház elé hajtás nem éppen úgy sikerült, ahogy azt eltervezte. Persze, a Vette szépen beindult, fel is gyorsult, csak éppen a fékrendszer adta meg magát a hosszú állás alatt, aminek köszönhetően úgy esett be a fékpedál a lassítási kísérletnél, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Még egy kézifékes mentést megkísérelt hősünk, de ez sem segített, a klasszikus ritkaság szinte lassítás nélkül hajtott neki a kerítésnek és a ház falának. Osztozunk a fájdalmán, ami a csattanó utáni kockákat nézve még a képernyőn is átsugároz. De ez érthető is….

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button