Autós Hírek

Ez most az Aston Martin Budapest 2023-as kínálata

A DBS és a DB11 ugyan már nem rendelhető, de azért nem maradnak kínálat nélkül a magyar Aston Martin vásárlók sem. Limitált szériák is érkeznek szép számmal a budapesti szalonba.

 

Az Aston Martin magyarországi jelenléte már pár éve megvalósult, ráadásul a célközönség is egyre szélesebb. Olyannyira, hogy a budapesti szalon szép számban rendel be különlegességeket az idei évre is, hogy legyen mit kínálni a hazai tehetős vásárlóknak.

A cég egy hírlevélben tájékoztatta az ügyfeleit, hogy ugyan a DBS és a DB11 modellre már nem vesznek fel rendeléseket (leállt a gyártásuk), de például az új DBX SUV már elérhető 707 lóerős kivitelben is, ráadásul többféle színösszeállításban is. A Minotaur zöld és a Zenith fehér már meg is tekinthető a szalonban, a Titanium szürke példány azonban csak júniusban érkezik meg.

Szintén megérkezett már Budapestre a Vantage modell F1-es szériája, mely az angol gyártó versenysport jelenlétének állít emléket a jellegzetes Satin Racing Green színével és 535 lóerőre húzott erőforrásával. Természetesen lesznek “mezei” Vantage járgányok is raktáron idén, például egy Arizona Bronze kivitel is érkezik még február folyamán.

Ugyan rendelni már nem lehet, de azért DB11-esek is találhatók még a magyar szalonban. Kimondottan mutatós az Aluminite Silver bemutató példányuk, de ha igazi különlegességre vágyik valaki, az a Buckinghamshire Green Q modellt is választhatja most kedvezményes és elhanyagolható 86,7 millió forintos árazással.

Természetesen ezeken felül bármely különleges sorozatra lehet rendelést leadni Budapesten, például ott van mindjárt a DBS770 Ultimate változat, mely a DBS kivezető limitált szériája, mely Coupe karosszériával a világon mindösszesen 300, míg a Volante változatból 199 darab erejéig készül el.

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Tök jó. Út is lesz majd ami az M3-as szalonhoz vezet? Mert most nincs, annál még egy földút is jobb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button