______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Európában is kapható lesz az új Honda Prelude

hirdetés

A Honda ismét egy nagy visszatérőt jelentett be. A Prelude kap új generációt, ráadásul nálunk is kapható lesz a hibrid sportkupé.

A Honda egykoron kifejezetten sokrétű palettával rendelkezett. Sportkocsik, kombik, szedánok, városi minik és terepjárók. Mostanra inkább az SUV modellek dominálnak a kínálatban, így kimondottan felüdülés, amikor valami sportos és lapos autó kerül bejelentésre. Főleg, ha ezzel együtt egy régi jól csengő név is visszatér a köztudatba!

A japán gyártó most ezt lépte meg, miután kiderült, hogy a Prelude következő generációja Európában is kapható lesz. A tavaly koncepcióként bemutatott járgány végső változata nemsokára a Goodwood Festival of Speed rendezvényen ünnepelheti a premierjét.

hirdetés

Amit már tudni lehet, hogy egy kecses vonalakkal megrajzolt sportkupéról van szó, természetesen a márka törekvéseinek megfelelően hibrid hajtással. A rendszer alapját egy 2 literes benzines egység adja majd, melyet 2 elektromos motorral egészítenek ki.

A várható teljesítményről egyelőre nem beszéltek a gyáriak, de annyi már elhangzott, hogy az új Prelude nem a legerősebb és legizgágább Honda lesz, hanem a márka újgenerációs hibrid hajtásának előnyeit használja ki

hirdetés

A tervek szerint az első példányok 2025 első felében kerülhetnek majd a kereskedésekbe.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button