______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Európában is kapható lesz a Lexus kisbusza

hirdetés

Egy Ázsiában már bejáratott modellt hoz nemsokára Európába a Lexus. Ez az LM kisbusz lesz, melynek továbbfejlesztett változata egy hét múlva mutatkozik be a Shanghai Auto Show keretein belül.

 

Ha azt mondjuk, hogy egy ázsiai modellt hoznak Európába, akkor azonnal egy újabb elektromos SUV-ra gondol az ember. Nem hiába, hiszen ez lassan tendencia lesz, ám a Lexus most alaposan rácáfolt erre. Ők egy kisbuszt hoznak el Ázsiából, ráadásul egy alapos ráncfelvarrást is végeznek rajta.

Az ázsiai piacos, ráncfelvarrás előtti LM

Egészen pontosan arról van szó, hogy az ázsiai piacon már évek óta futó LM (Luxury Mover) az egy hét múlva megtartandó Shanghai Auto Show keretein belül kap egy alapos ráncfelvarrást, ami a gyártó szerint már lehetővé teszi, hogy az autó az európai piacon is szerencsét próbáljon. Persze, a villanyosítás nem megkerülhető ebben az esetben sem, így minden bizonnyal a hibrid 300h teszi majd tiszteletét nálunk, míg a 3,5 literes V6-os motorral szerelt LM 350 megmarad továbbra is ázsiai kiváltságnak.

Az ázsiai piacos, ráncfelvarrás előtti LM

A gyártó az új LM-ről egyelőre nem közölt értékelhető képet, csupán a hátsó traktust mutatták meg profilból. Azonban már ezen is látszik, hogy a külső megjelenést alaposan átdolgozzák, többek között megváltozik a C oszlop rajzolata is.

hirdetés

Mindent összevetve kimondottan felüdítő látni, hogy egy gyártó nem feláldozza a kisbuszokat az SUV paletta oltárán, hanem megpróbálja minél több helyen értékesíteni azokat.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button