______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Eltévedt, majd egy verseny közepén kötött ki egy nő Brazíliában

hirdetés

A hölgyemény az eddigi információk szerint egy a pálya más részén megrendezett gyorsulási versenyen vett részt, majd a futam után nemes egyszerűséggel eltévedt.

 

Nem mindennapi esemény zavarta meg előző héten a brazil Interlagos versenypályán zajló Sao Paulo Automobile bajnokság egyik futamát. A kimondottan Mercedes versenyautók számára kiírt versenyen ugyanis idegen tárgyként tűnt fel egyszer csak egy Mini, ráadásul teljesen utcai kivitelben. Mint kiderült, a kocsit vezető 29 éves hölgyemény nemes egyszerűséggel feltévedt a pályára.

Renata Monti a brazil közlemény szerint ugyanis a pálya mellett, kimondottan erre a célra kialakított helyszínen megtartott gyorsulási eseményen vett részt, majd a negyedmérföld megfutása után elvétett egy lehajtót, ahol visszajuthatott volna a többi résztvevő közé. Az összezavarodott hölgyemény ezek után eszeveszett keresgélésbe kezdett, majd talált is egy szimpatikus utat, amire gyorsan rá is hajtott. Ez az út viszont nem a parkolóba vezetett, hanem bizony egyenesen a pályára, ahol már javában kergették egymást a csillagos versenyautók. Renata ezután persze felismerte a hibáját (nehéz nem észrevenni két tucat hangos versenyautót), majd gyorsan félreállt és segítséget kért a pályabíróktól, akik visszakísérték a boxokhoz.

hirdetés

Az eset pikantériája, hogy ilyen eset elméletileg nem történhetne meg, ha normális szervezés alatt van a verseny. A kívülről betévedő autósok vagy gyalogosok ugyanis a versenyzők és a saját életüket is veszélybe sodorják, ami elfogadhatatlan, azaz verseny alatt minden létező pályára felhajtási lehetőséget ellenőrzés alatt kell tartani. A hivatalos szervek természetesen elkezdték az ügy kivizsgálását, így hamarosan kiderül, hogy kinek a mulasztása miatt történhetett meg ez a “kis” baki.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button