______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elszabaduló hátsó ülések miatt hívják vissza a Bentley luxus SUV-ját

hirdetés

Ez a hét sem telhet el kínos luxusautó-visszahívás nélkül. Ezúttal a Bentley Bentayga tulajdonosoknak kell meglátogatniuk a szervizeket azért, hogy nehogy elszabaduljanak a hátsó ülések.

 

Szokták mondani, hogy ma már semmi sem a régi, legalábbis minőségi szempontból. Persze, ez nem azt jelenti, hogy pár évtizeddel ezelőtt minden tökéletes és elpusztíthatatlan volt, csupán most nagyobb figyelmet kapnak a megdöbbentő esetek az internet népének köszönhetően. Így látnak napvilágot folyamatosan a luxusmárkák visszahívásai is.

Ezekben a hetekben a Bentley elég erősen képviselteti magát kínos esetekkel, ugyanis miután kiderült előző héten, hogy a Flying Spur modellekben könnyedén elszabadulhat a hátsó kijelző, most a Bentayga tulajdonosoknak kell készülniük egy hasonló visszahívásra.

hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a tavaly elkészült mintegy 1000 darab Bentayga belsejében nem kaptak megfelelő rögzítést a hátsó ülések, így egy esetleges ütközés bekövetkeztekor azok könnyedén elszabadulhatnak. Ez nem csak a hátsó üléseken helyet foglalók számára lehet veszélyes, hanem bizony komoly sérüléseket okozhat mindenkinek, aki az autóban tartózkodik.

A gyártó már elkezdte a tulajdonosok kiértesítését, a problémát pedig természetesen teljesen ingyen orvosolja a gyártó, immár megfelelő rögzítéseket alkalmazva.

hirdetés

forrás: Carscoops

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button