______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elnézést kér a Mercedes, máris kínos baki miatt kell visszahívni az új S osztályt

hirdetés

Lényegében alig száradt meg a festék az S-osztály új generációjának első példányain, máris egy nagyobb volumenű visszahívással kell szembenéznie a gyártónak. A kormányösszekötő rúd méretével vannak bajok.

 

A Mercedes nem alaptalanul a legfenségesebb és legmodernebb luxuslimuzinként dobta piacra az S osztály legújabb generációját. Vitathatatlanul egy igazi prémium járgányról van szó, ám elég hamar kiderült, hogy közel sem hibátlan a konstrukció!

A gyártónak ugyanis máris meg kell lépnie az első komolyabb visszahívást az autóval kapcsolatban, ugyanis kiderült, hogy a kormányösszekötő rúd el lett méretezve, ami miatt terhelés hatására (márpedig azt kap rendesen) az könnyen eltörhet, ezáltal irányíthatatlanná téve a méretes luxusjárgányt.

hirdetés

A visszahívás globálisan 1400 példányt érint, ezeket az autókat a márkaszervizekben természetesen ingyenesen átvizsgálják és kicserélik a szóban forgó alkatrészt.

“Elnézést a nem tervezett szerviz látogatásért és a megértésüket kérjük.”- hangzik a Mercedes közleményében, majd azt is hozzáteszik, hogy a probléma az egyik beszállító hibájából adódik.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button