______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Amikor a gyors és helyes reakció értéket ment

hirdetés

A mindennapi közlekedésben bizony kialakulhatnak olyan helyzetek, amikor egy hirtelen jó döntés jelentős anyagi kártól menthet meg minket. Most egy ilyen esetet láthatunk Oroszországból.

 

Sokan vagyunk úgy, hogy fejben többször is lejátszunk egy bizonyos szituációt, miként oldunk majd meg egy valamikor a jövőben elénk gördülő problémát. Aztán mi történik legtöbbször, ha tényleg szembesülünk a hirtelen érkező veszéllyel? Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb ember hajlamos leblokkolni és tanácstalanná válni. Pedig a gyors és helyes reakció életeket és értékeket menthet!

Ezt tökéletesen szemlélteti a mai videó, mely Oroszországból származik. Arrafelé a tél még tényleg odateszi magát, így nem ritka, hogy a havas úton meg-megcsúszik egy-két autó. Mint ahogyan most is történt egy BMW  X6-os esetében, ami elég vészjóslóan indult el keresztben egy éppen érkező autós felé. Ha a hősünk nem reagál helyesen (nyom egy rükvercet), de legfőképpen gyorsan, akkor meg is történt volna a baj, ám így csupán egy látványos felvételen csodálhatjuk meg a méretes járgány tehetetlenségét, illetve a benne ülő tulajdonos kétségbeesését.

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button