______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elkezdődött a BMW M5 CS részleteinek a kiszivárogtatása

hirdetés

A BMW M-es részlegének igazgatója mutatott meg néhány részletet és árult el pár fontos információt. Jövő hónapban jön az eddigi legdruvább 5-ös BMW, az M5 CS.

 

Az új generációs 5-ös BMW csúcsát jelenleg az M5 Competition kivitel képezi, de nemsokára bizony ez meg fog változni. Jön az M5 CS, mely ugyan csak egy hangyányival, de mégis érezhetően erősebb lesz.

Megkezdte ugyanis a jövő hónapban érkező újdonság részleteinek szivárogtatását a gyártó, ráadásul nem is akárki segítségével. A szalonban álló és jelenleg még letakart járgányt nem más, mint az M-es részleg vezérigazgatója, Markus Flasch járta körbe.

hirdetés

Érthető módon teljes leleplezés még nem történt, ám néhány dolgot megismerhettünk a kis videós bejelentkezésnek köszönhetően. Láthattuk például, hogy a CS hűtőrácsa egyedi dizájnt és színezést kap, a fényszórók LED-es nappali menetfénye pedig sárga árnyalattal idézi fel az autóversenyzés világát. A belsőbe egyelőre még nem nyerhettünk bepillantást, de Flasch arról elárulta, hogy az M4 karbonszálas kompozit sportüléseit találhatjuk meg benne.

Ami ennél is fontosabb, hogy szó esett néhány fontos technikai specifikációról is. Ilyen például, hogy a CS kivitel 636 lóerős lesz, azaz 10-el több tagú a hadra fogható ménes, mint amit az M5 Competition nyújt a vásárlóknak. Persze, ez magában nem jelentene sokat, csak hogy a Competition súlyából is sikerült lefaragni 70 kilót, ami az erőtöblettel kiegészülve már érezhető hatással lesz az M-es vezér szerint.

hirdetés

(borítókép: Sport Auto magazin)

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button