Autós Hírek

Elkészült az első igazi Tesla Cybertruck

Szinte hihetetlen, de tényleg mintegy háromévnyi tologatás után végre ténylegesen legördült a gyártósorról az első végleges Tesla Cybertruck. Noha hivatalos premier még így sincs, de a gyár dolgozói már boldogan pózolnak a járgány mellett.

 

A Tesla Cybertruck egy igazi véget nem érő történetté vált az autóiparban az elmúlt években. Számtalan ígéret, bejelentés és nagyon kevés haladás jellemezte a folyamatot, hiszen már három éve annak, hogy először megmutatták a prototípust a gyáriak a nagyközönségnek.

Most azonban megtörtént a várva várt fordulat, azaz hivatalosan is legördült a texasi üzem gyártósoráról az első végleges példány, melyet meg is ünnepeltek a helyi dolgozók (ujjaikkal Cybertruck tetővonalat formázva), amiről képet is közölt a Tesla.

Persze, ezt még közel sem vehetjük hivatalos premiernek, hiszen technikai részleteket a változtatásokról nem árult el Elon Musk cége, illetve maga az autó is erősen takarásban látható még, de az azonnal feltűnhet, hogy dizájn terén szinte semmit sem alakítottak át rajta az elmúlt években. Talán a teljes értékű visszapillantó lehet szembetűnő változás, de ezen kívül minden maradt az eredeti, megdöbbentő formájában.

Annyit azonban tudni lehet, hogy az első megrendelt példányok az év végén érkeznek meg a tulajdonosokhoz, de az érdemi, nagyobb mennyiségű gyártás csak 2024-ben indul majd be.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button