______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elhagyta a kékkel kiemelt emblémát a villanyosított autóiról a Toyota

hirdetés

Ez elmúlt évtizedben a kék kiemeléssel rendelkező Toyota embléma azt jelentette, hogy valamilyen szinten vagy akár teljesen elektromos modellről van szó. Ezen változtatott a gyártó, de helyette megjelenik a kék pötty a hajtáslánc-megjelölés mellett a kocsik hátulján.

 

A Toyota autóin az elmúlt évtizedben kétféle emblémával találkozhattunk. Az egyik a hagyományos ezüstös megoldás, a másik pedig az, ami tartalmaz egy kevéske sejtelmes kék kiemelést is. Ez utóbbi a részben, vagy teljesen elektromos modellek sajátja volt, ám most ezt kezdte el megváltoztatni a gyártó.

A jövőben ugyanis minden Toyota a hagyományos ezüstös megoldást kapja majd, viszont a sejtelmes kéket azért nem hagyják el, hanem az egy pötty formájában él tövább a kocsi hátulján, közvetlenül a hajtáslánc-megjelölés mellett. Az új Prius és Camry generáción is ezt a megoldást láthatjuk már, illetve a készülő elektromos Toyota SUV tanulmány esetében is megfigyelhető az új variáció.

hirdetés

Persze, vannak még elszórtan olyan modellek a kínálatban, amik esetében a kék embléma még fellelhető, ám a következő modellfrissítés után már ezek is az új rendszerre térnek át.

A Toyota kommunikációja szerint az új jelzés egy szimbólum, mely arról árulkodik, hogy ők törődnek a földön élő emberek boldogságával, akik majd továbbadják ezt a szemléletet a jövő generációinak.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button