______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elektromos autót vett Bill Gates, és élvezi

hirdetés

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embereként számon tartott zseni első ránézésre nem tűnik nagy autós fazonnak, de azért lapul pár érdekesség a garázsában. Például egy új elektromos Porsche Taycan, ami most az abszolút kedvence a számítástechnika nagyágyújának.

 

Bill Gates ugyan nem meghatározó alakja az autózás világának, ám mindenképpen érdekes téma, hogy mégis milyen autóval jár a világ egyik leggazdagabb embere. Ráadásul azért mert nem híreszteli magáról, Bill sem veti meg a szép és erős járgányokat. Többek között Lamborghinik és Ferrarik is állnak a garázsában, ám legújabb szerzeményéről és egyben a jelenlegi kedvencéről egy amerikai Youtubernek beszélt egy interjúban.

Ez pedig nem más, mint egy elektromos Porsche Taycan, mely annyira tetszik a 64 éves hírességnek, hogy még vele kapcsolatban a Teslát is képes az egekbe magasztalni Gates. “Ha a Tesla nem teszi elfogadottá az elektromos autózást, akkor a Porsche se jutott volna el idáig. Ez (a Taycan) az első elektromos autóm, de nagyon élvezem”.

hirdetés

Természetesen negatív oldalként jelölte meg ő is a jelenleg még hosszú töltési időket és a kompromisszumokat az utazások megtervezésénél, de mindezek mellett hangsúlyozta azt is Gates, hogy egyértelműen egyre élhetőbb irányba tart az elektromos autózás világa, ő nem lát kivetnivalót benne.

 

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button