Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Együttműködésbe kezdett a Porsche és a TAG Heuer

A Porsche és a TAG Heuer összefogásának első kézzel fogható eredménye egy igencsak különleges óra. A Carrera Porsche Chronograph egyszerre tiszteleg a sportkocsi gyártó múltja és a svájci óragyártás előtt.

 

Bár a Porsche és a TAG Heuer több évtizedes közös múltra tekint vissza, a két gyár történetében először fordul elő, hogy stratégiai együttműködés kezdődik meg közöttük. Természetesen ennek kézzel fogható eredménye is van már egy igencsak látványos óra képében.

hirdetés

A TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph különlegessége, hogy az órán számtalan utalás található a sportkocsigyár termékeire. A vörös, fekete és vörös színvilág kiemeli a számlap aszfalt mintázatát, a borjúbőrből készült szíjak pedig az ülések bőrözését hivatottak feleleveníteni.

A dizájnos körítés alatt a Tag Hauer 02 mechanikus szerkezetet találhatjuk, mely akár 80 órán keresztül is képes eltárolni az energiát, tehát nem fog megállni, ha 1-2 napra lerakjuk a karórát, mert éppen egy másikat hordanánk. A most bemutatott órakülönlegesség ára 6000 dollár, azaz nagyjából 1,7 millió forint.

“A márkánk és a TAG Heuer erős barátsága évtizedek óta fennáll, de nagyon boldog vagyok, hogy most megtesszük a következő lépéseket is egy stratégiai partnerség keretein belül. Így összehozhatjuk azt, amit ügyfeleink a legjobban szeretnek mindkettőnkben: autentikus örökséget, izgalmas sporteseményeket, egyedi élményeket és az álmok beteljesedését. Mindketten arra törekszünk, hogy létrehozzunk néhány egyedi, mágikus pillanatokat közösségeink számára. A legjobb, hogy most már ezt együtt csináljuk majd”- mondta Detlev von Platen, a Porsche értékesítésért és marketingért felelős elnökségi tagja.

 

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button