______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egyre több a kijelző a Porsche Cayenne műszerfalán

hirdetés

A Porsche nemsokára bemutatja a Cayenne ráncfelvarrását, melynek legnagyobb újdonsága a teljesen átdolgozott belső lesz. Most már az utasnak is lesz egy külön kijelzője a műszerfalba építve.

 

Alapos ráncfelvarráson esik keresztül nemsokára a Porsche Cayenne. A gyáriak már a közúti tesztelést is letudták, legalábbis erre engednek következtetni a kiszivárgott kémfotók, így tényleg bármikor megtörténhet a teljes leleplezés. Azonban addig sem maradunk új információk nélkül, a Porsche ugyanis a belső tér tekintetében nem titkolózik tovább, azaz megérkeztek az első képek a frissített Cayenne műszerfaláról.

Ami azonnal feltűnik, hogy szinte minden ponton átrajzoltak valamit a mérnökök. Megváltozott a digitális műszeregység és a környezete, nagyobb lett az Infotainment rendszer központi kijelzője, illetve ami a legfontosabb, hogy most már az utas is kapott a műszerfalon egy saját nyomkodható képernyőt.

hirdetés

Ezen nem csak az autó bizonyos funkciói érhetők el, hanem szórakoztató központként akár filmet is lehet nézni rajta. Pontosan ezért, a szóban forgó képernyő olyan filterrel van ellátva, hogy a vezető szemszögéből nem látszik, hogy mi történik rajta, így nem tereli el a figyelmét a vezetésről.

Mindezek mellett más helyre került az indító gomb és a menetválasztó kar is, illetve maga az Infotainment rendszer is sokat fejlődött, azaz jóval több funkció érhető el sokkal gyorsabban. Szerencsére ennek ellenére a Porsche továbbra is hagyott fizikai gombokat, amikkel a hűtés/fűtés és az ülésszellőztetés érhető el úgy, hogy közben nem kell menürendszerekben böngésznie a sofőrnek.

hirdetés

A gyáriak egyelőre csak ennyit árultak el a ráncfelvarrásról, így azt nem lehet még tudni, hogy a hajtáslánchoz mennyire nyúltak hozzá.

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button