Autós Hírek

Egyetlen darab épül ebből a gyerekeknek szánt DS modellből

A Citroen luxusmárkájaként működő DS egy igencsak különleges újdonsággal rukkolt elő karácsony előtt. Egy gyerekeknek szánt járműről van szó, melyből csupán egyetlen darab készül, amit a kétszeres Formula E bajnok, Jean-Éric Vergne fia kap meg.

 

A DS márka felépítésének fontos része a Formula E jelenlét, ami nem is megy olyan rosszul. Olyannyira, hogy Jean-Éric Vergne már másodszor szerezte meg a világbajnoki címet, legutóbb a DS TECHEETAH csapat pilótájaként.

Ezt a sikert megünnepelvén a gyártó egy különleges ajándékkal készült, amiből egészen pontosan Vergne kisfia fog profitálni. A franciák ugyanis összeraktak egy gyerekeknek szánt járműalkalmatosságot, mely a DS 4 E-Tense 225 Performance Line + eszmeiségét hordozza magán. Ez pontosan az a DS 4 variáns, melyet nem is olyan régen maga Jean-Éric Vergne kapott meg a gyártótól, így apa-fia stílusosan “feszíthetnek” innentől a járgányaik mellett.

Na de visszatérve a kis Vergne karácsonyi ajándékára, nem csak a megvalósítás, hanem az anyagfelhasználás is a DS-hez méltó módon lett megoldva. Az ülés például Alcantara bőrözést kapott arany és karmin varrással, a “karosszéria” pedig szatén antracit szürkére van festve, lakkozott fekete díszítéssel. Elől LED-es világítást találhatunk, na meg persze a jellegzetes DS emblémát.

A meghajtás? A gyártó annyit mondott, hogy pontosan annyi, amennyit a felhasználó ki tud hozni belőle. Bizony, semmi benzines vagy elektromos erőforrás, a zéró emisszió igazi megtestesítője, a lábhajtás a kulcs ebben az esetben a száguldáshoz.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button