______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egyedi óra az egyedi Bugattinak, avagy itt az egymillió dolláros időmérő szerkezet

hirdetés

A Bugatti és a Jacob & Co együttműködéséből eddig is születtek extrém óraszenzációk, de a most bemutatott szerkezet minden eddigi próbálkozáson túl tesz. Egy darab készül csak el belőle egy olyan egyedi Bugatti szellemiségében, melyből szintén csak egy darab létezik.

 

Tavaly kezdte meg hivatalosan az együttműködését a Bugatti és a különleges órákat gyártó Jacob & Co, melynek már több kézzel fogható gyümölcse is van. Ilyen például az 580 ezer dolláros árcédulával rendelkező Twin Turbo Furious Bugatti 300+ is, mely egy kimondottan drága és limitált óra, de közel sem a legextrémebb, amit a két fél piacra dobott eddig. Itt van ugyanis a Twin Turbo Furious Bugatti “La Montre Noire”, melyet értelemszerűen az azonos névvel bemutatott, csupán egy darabban készülő Chiron alapú Bugatti különlegesség ihletett. Ehhez illendően az óra is egy darabos szériában készül el!

A különleges időmére teljesen fekete, akárcsak az autó, de szó sincs arról, hogy ne tartalmazna drágaköveket és különleges megoldásokat. Az elég nagyméretű, 57 mm x 52 mm x 17 mm-es óra tokja ugyanis 18 karátos fekete aranyból készült, és 88 részből áll össze. A PVD titán csattal ellátott fekete Cordura hevederen is fekete arany berakás található, 18 fekete zafírral tovább bolondítva. Maga az óraszerkezet 832 darab egyedileg legyártott darabból áll, ami a gyártó szerint egyszeri és megismételhetetlen.

hirdetés

Természetesen a különleges megoldásai és az egy darabos széria miatt a Jacob & Co órája Bugatti szintű árcédulával is rendelkezik. Pontosan 1 millió dollár az ára, de ez már nem számít, ugyanis alig mutatták be, máris megvette valaki…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button