Autós Hírek

Egy üldözésen belül kétszer nyúlt le rendőrautót egy férfi Amerikában

Mondhatni, hogy nem voltak éppen toppon a minap a rend éber őrei Floridában, amikor egy férfi egy üldözésen belül két rendőrautót is leamortizált. És mind a kettőt ő vezette!

 

Míg nálunk szenzációnak számít egy-egy autós üldözés, mondhatni, hogy Amerikában egészen mindennapos a jelenség. Az viszont nem igazán megszokott arrafelé sem, hogy valaki rendőrautót használ fel a meneküléshez. Kétszer. Egy üldözésen belül!

Márpedig nemrégiben pontosan ez történt meg Floridában, amikor egy férfi egy rendőrautót meglovasítva kezdett menekülésbe. Emberünk egy szállodai rendbontáshoz riasztott járőrkocsiba pattant be, amikor a rendőrök nem figyeltek. Ekkor kezdődött el az üldözés első fele, ami egészen addig tartott, amíg az üldözők a méltán híres PIT-manővert alkalmazva a fák közé küldték az illetéktelen kezekbe került hatósági autót.

Vége a sztorinak? Közel sem! Mert bizony a rendőrök valahogyan elbaltázták a letartóztatást, a menekülő férfi pedig nemes egyszerűséggel átült egy másik rendőrautóba és folytatta a kergetőzést. Ekkor stratégiát változtattak a hatóságok és inkább a gumik tönkretétele mellett döntöttek, aminek következtében sikerült is letartóztatni a 33 éves Xavier Javern Cummings-t, aki előzetes letartóztatásban várja, hogy hány csillagra (inkább évre) értékeli a bíróság a mutatványát!

Címkék

Hasonló tartalmak

3 komment

  1. Gondolom ha fekete lett volna, akkor az első megállítás alkalmával fejbe lővik.

  2. Fekete volt, valószínű pont azért nem lőttek, nehogy baj legyen belőle.

  3. Busted, wasted, haaaaa!
    😀
    De imádtam tolni a gta-t.
    Hanem itt mennyire undorító, ahogy rámennek harmincan az egy szem földön fekvő szerencsétlen hülyére.Nem védem a bűnözőt, de ezek a zsernyákok is csak falkában erősek…külön-külön egy se mer odamenni a kocsiból kirángatni a delikvenst.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button