______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy száguldó autó elé fordult a rendőr, ezzel mentette meg a gyalogosokat!

hirdetés

Notice: Undefined property: stdClass::$height in /var/www/html/wp-content/plugins/youtube-embed-plus/youtube.php on line 3043

A rendőri hivatás lényege a polgárok védelme, ami természetesen néha némi hősiességet is megkövetel. Most erre mutatott példát egy orosz rendőr, aki egy autós elé fordult a járőrkocsival, hogy megvédje a zebrán áthaladó gyalogosokat.

 

Bár a legtöbb esetben a rendőrség a túlkapások és a szabálytalanságok miatt kerül be a hírekbe, nem szabad elmennünk azon tény mellett, hogy ezeknek a srácoknak (és természetesen hölgyeknek) egy jelentős része ténylegesen az állampolgárok védelmére esküdött fel és ezt komolyan is gondolják. Ők azok a hősök, akik a saját testi épségüket is kockáztatják más emberekért, ráadásul sokszor alig néhány másodperc alatt kell eldönteniük, hogy mikor és miként kell beavatkozni egy szituációba. Mai témánkban pontosan a rendőri önzetlenségre és lélekjelenlétre láthatunk egy példát, ráadásul egyenesen a kaotikus közlekedés és a balesetes videók őshazájából, Oroszországból!

Történt ugyanis, hogy egy járőrözés közben a rendőr megállt a zebránál, hogy átengedje a gyalogosokat. Ebben még nincs semmi kiemelendő, csakhogy emberünk közben pillanatok alatt meglátta a tükörből, hogy egy gyorsan haladó autós is érkezik, aki már biztos, hogy nem fog tudni időben megállni. Már a zsaruk figyelmessége is nagy teljesítmény, ám az, hogy egy másodperc alatt úgy döntött a sofőr, hogy inkább keresztbe fordítja az úton a rendőrautót, ezzel is megvédve a gyalogosokat, már mindenképpen kimeríti a hősiesség fogalmát. Szép volt srácok, ilyen az, amikor ténylegesen “szolgál és véd” a rendőr!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button